Монтана с първа загуба в летните контроли

Монтана с първа загуба в летните контроли

Отборът на Монтана отстъпи с 1:2 от румънския втородивизионен Виторул (Пандури) в третата си проверка на лагера в Банско. За пореден път за монтанци се разписа Йордан Йорданов, за който това е 4 гол в летните контроли.

Двубоят започна по-добре за гостите от Северната ни съседка, които поведоха още в 7-та мин., след като техен футболист бе изведен зад гърба на защитата и преодоля вратаря Петър Петров. Йордан Йорданов изравни седем минути преди почивката. Тогава Димитър Буров центрира от корнер, в наказателното поле настана разбъркване, топката стигна до Йорданов и той я чукна в мрежата. Преди това новото попълнение Стефан Христов и отново Йорданов пропуснаха от изгодни позиции.

6 промени направи на полувремето старши треньорът на Монтана Светлан Кондев, а в края пусна всички футболисти от резервната скамейка с изключение на 18-годишният вратар Мартин Петков. Стражът на Пандури пък спаси удари с глава на Иван Михов и Владислав Цеков-Каската. В 74-та мин. румънския тим вкара втори гол и нанесе първа загуба на Монтана в летните контроли.

Монтана: Петър Петров (46-Марио Кирев), Александър Башлиев, Иван Михов-кап., Димитър Буров, Стоян Предев(46-Даниел Стоянов), Йордан Йорданов (46-Георги Манолиу), Крис Гади, Фидил Идрисс (46-Росен Кръстев), Румен Георгиев (46-Владислав Цеков), Стефан Каменов (46-Николай Николов), Стефан Христов (Алекс Тодоров, Аспарух Смилков, Стергиос Икономикос, Атанас Карачаров).Треньор Сретлан Кондев.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.