Фидил Идрисс остава в Монтана, Икономикос и Юнуз си тръгват

Фидил Идрисс остава в Монтана, Икономикос и Юнуз си тръгват

Монтана предложи договор на дошлия на проби 22-годишния французин Фидил Идрисс, но се отказа от услугите на Стергиос Икономикос (на снимката) и Юнуз Юнуз. Такива новини дойдоха от Банско, където монтанци са на лагер от 5 юли. По програма отборът трябваше да се готви там до събота, но съкрати програмата си с два дни и си тръгва днес по обяд. Контролната среща със Славия обаче остава както бе обявено предварително – на 17 юли, на стадиона в столичния квартал „Овча купел“.

В тренировките и в двете контролни срещи, в които се появи в игра - с украинския елитен Ингулец (Петрово) 2:2 и с втородивизионния румънски Виторул (Пандури) 1:2, Фидил Идрисс е успял да убеди треньорския щаб, че може да помогне на Монтана да се завърне в Първа професионална лига.

Стергиос Икономикос и Юнуз Юнуз обаче явно не са впечатлили с качествата си старши треньора Светлан Кондев. 23-годишшният гръцки нападател, който подобно на Идрисс дойде на проби, се готвеше от две седмици с отбора. Той дебютира с гол в контролата в Правец с новака във Втора лига Левски (Лом), но след това се контузи и пропусна проверките с Академика (Клинчени-Румъния) и Ингулец. Юнуз се присъедини към монтанци в Банско на 7 юли и от клуба казаха, че идва за да подпише договор за срок от две години. На неговата позиция – дясно крило обаче Монтана разполага с привлечения от Беласица (Петрич) Атанас Карачаров и с 29-годишният французин Крис Гади.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.