Миро Антонов ще вкарва и в Австрия

Миро Антонов ще вкарва и в Австрия

На 35 години нападателят Мирослав Антонов-Чилика ще води атаката на аматьорски тим от Австрия. Бившият капитан и голмайстор на Монтана е приел поканата на ръководството на Гмунден. Отборът играе в петата по сила лига на отлично подредената алпийска държава, като през новия сезон целите са спечелването на промоция за по-горна група. С привличането на Антонов в Гмунден се надяват тя да бъде изпълнена.

За последно Миро игра в гръцкия третодивизионен Еоликос (Митилини) от остров Лесбос. Отборът му бе един от лидерите в класирането, а Антонов се отчете с няколко решаващи гола срещу преки съперници за първото място. Заради пандемиятаот COVID-19 обаче шампионатът бе прекъснат и Чилика се прибра обратно в България.

Преди да замине за Австрия Мирослав Антонов поддържаше форма на стадион „Огоста“. Той се включи в няколко тренировки на родния си клуб, за който има 167 мача и 71 гола. Освен за Монтана в България Антонов е вкарвал голове още за Миньор (Бобовдол), Спортис (Своге), Левски (София), Лудогорец (Разград) и Славия. Носил е с успех екипите и на израелските Макаби Явне, Апоел Бней Лолд и Апоел Рамат Ашарон.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.