Монтана се готви за успешен старт в първенството

Монтана се готви за успешен старт в първенството

 

„Направихме добра подготовка през лятото и смятам, че сме готови за старта на новия сезон. Целта пред отбора е завръщане е елитната Първа лига, затова трябва да започнем с победа още в първия кръг“. Това заяви старши треньорът на Монтана Светлан Кондев в навечерието на двубоя с дублиращия тим на ЦСКА 1948. Мачът е тази вечер от 20:00 часа на стадион „Огоста“.

Наставникът на монтанци проведе и днес една тренировка (10:30 часа) и след нея определи на кои 18 футболисти ще разчита за мача. Извън групата останаха Марио Кирев и Владимир Айтов. Стара травма измъчваше опитния страж, и той не успя да се възстанови от нея. 25-годишният Айтов пък се контузи в контролата с Левски (Лом) в Правец (3:1) и все още не е на сто процента готов за игра. Друг титуляр Сергей Георгиев се възстановява от операция на деснияглезен. Опитният нападател дори остана извън 22-та картотекирани в БФС 22 играчи.

Кондев остави извън групата за предстоящата среща с ЦСКА 1948 II младоците Алекс Тодоров-Майвата и Георги Манолиу. В отсъствието на Кирев пък за титулярното място под рамката ще спорят тийнейджърите Петър Петров (18 г.) и Мартин Петков (17 г.).

Групата на Монтана за мача с ЦСКА 1948 II:

вратари:12.Петър Петров, 30.Мартин Петков;

защитници: 21.Александър Башлиев, 2.Стоян Предев, 14.Димитър Буров, 3.Иван Михов, 4.Даниел Стоянов;

полузащитници: 22.Стефан Каменов, 13.Йордан Йорданов, 18.Николай Николов, 17.Бушентуф Идрисс Фудил;

нападатели:15.Атанас Карачаров , 11.Аспарух Смилков, 7.Крис Гади, 99.Стефан Христов, 19.Росен Кръстев, 20.Владислав Цеков, 9.Румен Георгиев.

старши треньор: Светлан Кондев.

Монтана – ЦСКА 1948 II

Контузени: Марио Кирев, Владимир Айтов.

Наказани: няма.

Главен съдия: Петър Кузев.

Асистенти: Никифор Велков, Ивайло Атанасов.

Четвърти съдия: Михаел Павлов.        

Съдийски наблюдател: Ивайло Лазаров.

Стадион: „Огоста”.

Понеделник, 26 юли, от 20:00 часа.

 


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.