Цонков се завърна на стадион „Огоста“

Цонков се завърна на стадион „Огоста“

Стефан Цонков ще облече отново екипа на Монтана. Неговият договор с клуба изтече на 30 юни и той не пожела да го поднови, като обяви, че иска да търси нови предизвикателства. 26-годишният футболист се надяваше да продължи кариерата си зад граница. Той обаче не успя да си намери отбор в чужбина, отхвърли няколко предложения от български отбори и реши да се завърне отново на стадион „Огоста“.

Днес Цонков се срещна с президента на Монтана Румен Панайотов и двамата си стиснаха ръцете. Роденият в Карлово защитник сложи подписа си под договор за една година. След обяд той ще направи една тренировка с новия си стар отбор. Ако бъде картотекиран в БФС Цонков ще дебютира повторно с монтанския отбор в предстоящата среща с Марица (Пловдив). Мачът с новака във Втора лига е на 30 юни, петък, на стадиона на Локомотив в пловдивския квартал „Лаута“. Очаква се той ще застане до капитана на монтанци Иван Михов в центъра на отбраната.

Стефан Цонков е в Монтана от 2017 година. Той е десетият нов футболист в лятната селекция на Северозападния тим. Преди него Северозападния тим се подсили с Мартин Петков (Лудогорец), Димитър Буров (Ботев Враца), Даниел Стоянов (Локомотив Горна Оряховица), Николай Николов (Левски Лом), Стефан Христов (Царско село), Атанас Карачаров и Аспарух Смилков от Беласица (Петрич), Крис Гади от белгийския Олимпик (Шарлероа) и Фудил Идрисс, играл за последно в най-известния клуб в Люксембург Дюделанж.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.