Цонков се уреди с картотека, излиза титуляр срещу Марица

Цонков се уреди с картотека, излиза титуляр срещу Марица

Подписалият нов договор с Монтана защитник Стефан Цонков бе картотекиран в БФС и попадна в групата за предстоящото гостуване на Марица (Пловдив). Очаква се 26-годишният футболист да застане до Иван Михов в центъра на отбраната. „Цонков ще внесе повече спокойствие на целия отбор. С него, Михов, Башлиев и Димитър Буров ставаме непробиваеми за съперника в защита“, заяви старши треньорът на монтанци Светлан Кондев.

Цонков измести от групата едно от новите попълнения в лятната селекция на Монтана Даниел Стоянов. В нея се завърна опитният вратар Марио Кирев, който се очаква да започне титуляр под рамката. Малко изненадващо Кондев остави извън 18-те и таранът Росен Кръстев, който асистира за гола на Йордан Йорданов при равенството 1:1 с дубъла на ЦСКА 1948 на старта на новия сезон във Втора лига. Сред тях попаднаха юношите Георги Манолиу и Румен Георгиев, аут заради контузия е Владимир Айтов.

„Анализирахме грешките, които допуснахме в първия кръг. Имаме много компоненти от играта за подобряване, новите момчета също трябва да се напасват. Надявам се срещу Марица да не допускаме наивни грешки и да вземем това, което изпуснахме у дома в понеделник“, каза още наставникът на Монтана.

Монтанци направиха последна тренировка днес и в ранния след обяд тръгнаха за Пловдив. Двубоят в петък е от 18:30 часа. Заради проблеми с клубния им стадион новакът в групата ще домакинства в този мач на стадиона на Локомотив в пловдивския квартал „Лаута“.

Групата на Монтана за мача с Марица (Пловдив):

вратари: 1.Марио Кирев, 30.Мартин Петков;

защитници: 21.Александър Башлиев, 2.Стоян Предев, 14.Димитър Буров, 3.Иван Михов, 33.Стефан Цонков;

полузащитници: 22.Стефан Каменов, 13.Йордан Йорданов, 18.Николай Николов, 17.Бушентуф Идрисс Фудил, 8.Георги Манолиу;

нападатели: 15.Атанас Карачаров, 11.Аспарух Смилков, 7.Крис Гади, 99.Стефан Христов, 20.Владислав Цеков, 9.Румен Георгиев.

треньор:Светлан Кондев.

Марица (Пловдив) – Монтана

Контузен: Владимир Айтов.

Наказани: няма.

Главен съдия: Валентин Станчев.

Асистенти: Васил Шавов, Ивелин Рашев.

Четвърти съдия: Рюстем Джемил Карагарен.        

Съдийски наблюдател: Милко Николов.

Стадион: „Локомотив” в пловдивския кв. „Лаута“.

Петък, 30 юли, от 18:30 часа.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.