Каската със счупен нос след мача с Марица

Каската със счупен нос след мача с Марица

Лоши новини дойдоха от лагера на Монтана след мача с Марица (Пловдив), загубен с 4:1. Освен поражението от новака във Втора лига монтанци понесоха още един удар - контузен още в петата минута терена напусна нападателят Владислав Цеков-Каската. 21-годишният таран пострада след сблъсък с централния защитник на домакините Величко Величков и на негово място влезе Румен Георгиев-Джако. Цеков бе откаран веднага в местната болница, от където му поставиха диагноза счупен нос.

Тази сутрин юношата на Монтана бе настанен в столичната клиника „Св. Анна“. След обяд му предстоят серия от изследвания, а в неделя или най-късно в понеделник и операция. „Дано всичко премине нормално. Не знам колко време ще трябва да се възстановявам, но нямам търпение да сложа маска и започна тренировки“, заяви Влади Цеков от болничната си стая. От началото на сезона той е преследван от малшанс. Още в първия кръг главата на Цеков трябваше да бъде бинтована, но той стисна зъби и остана в игра чак до 86-та мин.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.