Монтана картотекира днес Лиандро Мартис

Монтана картотекира днес Лиандро Мартис

174-сантиметровото крило Лиандро Мартис е пред дебют за Монтана. Жълтата карта на бившия футболист на Лестър пристигна, днес след обяд той бъде картотекиран в БФС и в събота може да запише първите си минути за новия си отбор, който гостува на Септември (Симитли).

Мартис тренира на стадион „Огоста“ вече седмица. За последно младежкият национал на Кюрасао, който има нидерландски паспорт, е носил екипа на втородивизионния кипърски Онисилос Сотира (Фамагуста). 25-годишният футболист, който играе успешно и по двата фланга на атаката, подписа договор с клуба до края на сезона. В Монтана Лиандро Мартис ще играе с фланелка с номер 7, която носи досега в първенството освободения вчера Крис Гади.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.