Каската слага „маската на Зоро“ срещу Септември (Симитли)

Каската слага „маската на Зоро“ срещу Септември (Симитли)

Двама опитни футболисти за пореден път отпаднаха от сметките на старши треньора на Монтана Светлан Конев. Става въпрос за универсалния Владимир Айтов и нападателя Стефан Христов, които продължават да бъдат измъчвани от контузии и пропускат предстоящото гостуване на Септември (Симитли) от VIII кръг на първенството на Втора лига. Двубоят е в събота от 19:00 часа.

В групата на Монтана след едномесечно отсъствие се завръща отново централният нападател Владислав Цеков-Каската. За последно юношата на монтанци бе на терена на 30 юли, когато още в началото на мача с Марица (Пловдив) напусна със счупен нос и няколко дни по-късно бе опериран в столичната болница „Св. Анна“. Цеков вече се чувства добре, тренира със специална маска, която ще сложи и ако влезе в игра в Симитли утре.

Дебют за Монтана срещу местния Септември се очаква да направи фланговият нападател Лиандро Мартис. 25-годишният футболист бе картотекиран днес в БФС и най-вероятно ще запише първи минути със синия екип.

Групата на Монтана за мача със Септември (Симитли):

вратари:1.Ферди Мюмюнов, 12.Петър Петров;

защитници: 21.Александър Башлиев, 2.Стоян Предев, 14.Димитър Буров, 3.Иван Михов, 33.Стефан Цонков, 4.Даниел Стоянов;

полузащитници: 22.Стефан Каменов, 13.Йордан Йорданов, 18.Николай Николов, 17. Идрисс Фудил;

нападатели: 15.Атанас Карачаров, 11.Аспарух Смилков, 7.Лиандро Мартис, 19.Росен Кръстев, 20.Владислав Цеков, 9.Румен Георгиев.

треньор: Светлан Кондев.

Септември (Симитли) - Монтана

Контузени: Владимир Айтов, Стефан Христов.

Наказани: няма.

Главен съдия: Красимир Кръстев.

Асистенти: Светослав Стойчев, Здравко Николов.

Четвърти съдия: Никола Петров.

Съдийски наблюдател: Асен Николов.

Стадион: „Струма”.

Събота, 23 август, от 19:00 часа.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.