Монтанци започват подготовка за мача с Локо (Мз) за Купата

Монтанци започват подготовка за мача с Локо (Мз) за Купата

Отборът на Монтана подновява тренировки днес. След съботната среща със Септември в Симитли (1:1) футболистите получиха цели четири дни ваканция. Първото занимание за новата седмица ще започне в 18:00 часа на помощния терен в спортния комплекс „Огоста“. Треньорът Светлан Кондев ще насочи изцяло подготовката на отбора за предстоящата с Локомотив (Мездра) от втория предварителен кръг на турнира за Купата на България. Заради нея не се предвиждат и контролни срещи в паузата от първенството на Втора лига.

Монтанци гостуват в железничарския град следващата сряда, 8 септември. Мачът е от 16:00 часа, а регламентът предвижда при равенство в редовното време да се играят две полувремена от по 15 минути и при ново равенство да се изпълняват дузпи до излъчването на победител. Той ще приеме на 1/16 финалите (21 септември) отбора на ЦСКА 1948.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.