В петък честваме 100 години футбол в Монтана

В петък честваме 100 години футбол в Монтана

Инициативният комитет по честванията на 100 години футбол в Монтана се събра за последно днес. На срещата бяха уточнени и последните подробности около предстоящите тържества, които започват утре, от 17:00 часа на стадион „Огоста“. Гвоздеят на програмата ще бъде футболната среща между отборът спечелил промоция за „А“ група и този играл за първи път в елита през сезон 1994-1995 година.

Зрителите ще могат да видят някогашните си любимци Слави Георгиев, Радой Христов, Панталей Заков-Пантата, Веселин Михайлов-Гери, Веселин Игнатов-Чангата, Румен Панайотов, Тодор Праматаров, както и още куп звезди от недалечното ни минало. Мачлето ще бъде съдийствано от единствения монтански рефер ръководил срещи в елита Николай Рангелов-Ренгавето.

След ветераните на терена ще излязат и най-малките възпитаници на ДЮШ на клуба. Между полувремената кметът Златко Живков ще награди ръководители, треньори и футболисти оставили ярка след във футбола в Монтана. Мажоретки, танцови състави и градската духова музика ще допринесат за доброто настроение по трибуните.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.