Ферди Мюмюнов излиза титуляр срещу Локо (Мездра) за Купата

Ферди Мюмюнов излиза титуляр срещу Локо (Мездра) за Купата

Нападателят на Монтана Стефан Христов е възстановен от измъчващата го травма, но старши треньорът Светлан Кондев все още не е решил дали да го включи в групата за предстоящото гостуване на Локомотив (Мездра). Двубоят е от втория предварителен кръг на турнира за Купата на България и е в сряда, от 16:00 часа. По регламент при равенство в редовното време се играят две полувремена от по 15 минути и при ново равенство се изпълняват дузпи до излъчването на победител.

Монтанци ще пътуват за Мездра в деня на мача, като автобусът тръгва от стадион „Огоста“ в 13:30 часа. Половин час по-късно от същото място потегля и рейсът с феновете, които искат да подкрепят любимците си.

Очаква се дебют за Монтана да направи вратарят Ферди Мюмюнов. Той бе привлечен на пожар в отбора, след като Марио Кирев изненадващо обяви, че напуска. Почти сигурно в титулярния състав ще се появи и фланговият нападател Лиандро Мартис. 25-годишното крило влезе като резерва при равенството 1:1 със Септември (Симитли), но срещу Локомотив (Мездра) ще получи повече време за изява. Двубоят пропуска  трайно контузеният Владимир Айтов.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.