„Сините“ от Лом си уредиха среща със столичното Локо

„Сините“ от Лом си уредиха среща със столичното Локо

В среща от втория предварителен кръг на турнира за Купата на България отборът на Левски (Лом) разгроми с 4:0 Партизан (Червен бряг) и то на негов терен. По този начин крайдунавският тим си усигури среща у дома с Локомотив (София), като мачът е на 22 септември, от 17 часа.

Воденият от треньора Ивайло Василев тим влезе със самочувствие в мача, но срещу себе си имаше съперник готов за битка. Домакините издържаха до 37-та мин., когато Мариян Огнянов се разписа с удар от близо.

Четири минути след почивката Йордан Георгиев бе съборен в наказателното поле от Александър Пенев, а Андон Гущеров вкара отсъдената дузпа. В 74-та мин. Йордан Георгиев прехвърли вратаря и направи разултата на градския стадион в Червен бряг класически. Разгромът бе офорен две минути преди края на мача. Тогава Даниел Кутев центрира от дясно, а Георги Иванов засече с глава в мрежата за 0:4.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.