Само победа устройва Монтана срещу Янтра в неделя

Само победа устройва Монтана срещу Янтра в неделя

Футболистите на Монтана направиха днес последна тренировка преди предстоящата срещата с Янтра (Габрово) от IX кръг на първенството на Втора лига. Двубоят е в неделя, от 18:00 часа на стадион „Огоста“. Победата в него е задължителна за домакините, ако искат да останат в борбата за призово класиране и бързо завръщане в елита, каквато бе и поставената цел преди началото на сезона.

Старши треньорът Светлан Кондев няма да може да разчита на трима основни футболисти. Към трайно контузените Владимир Айтов и Сергей Георгиев се присъедини и централният защитник Иван Михов. Капитанът на монтанци продължава да е измъчван от болки в оперираното ляво коляно и остана извън групата. В нея не попадна и юношата Румен Георгиев, който има здравословен проблем.

В първите осем кръга монтанци редуват слаби с добри игра и изгубиха доста точки, повечето от които в последните минути. Затова срещу Янтра ще търсят бърз гол, а след него още един, за да убият интригата още до почивката. За да се концентрират изцяло върху предстоящия мач футболистите ще бъдат събрани тази вечер на лагер в хотел в Монтана.

Групата на Монтана за мача със Янтра (Габрово):

вратари:1.Ферди Мюмюнов, 12.Петър Петров;

защитници: 21.Александър Башлиев, 2.Стоян Предев, 14.Димитър Буров, 33.Стефан Цонков, 4.Даниел Стоянов, 6.Алекс Тодоров;

полузащитници: 22.Стефан Каменов, 13.Йордан Йорданов, 18.Николай Николов, 17.Идрисс Фудил, 8.Георги Манолиу;

нападатели: 15.Атанас Карачаров, Лиандро Мартис, 99.Стефан Христов, 19.Росен Кръстев, 20.Владислав Цеков.

треньор: Светлан Кондев.

Монтана – Янтра (Габрово)

Контузени: Иван Михов, Владимир Айтов, Румен Георгиев.

Наказани: няма.

Главен съдия: Димитър Буров.

Асистенти: Асен Крумов, Петър Рангелов.

Четвърти съдия: Любослав Любомиров.

Съдийски наблюдател: Ивайло Лазаров.

Стадион: „Огоста”.

Неделя, 12септември, от 18:00 часа.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.