Френско крило подсилва Монтана (снимки и видео)

Френско крило подсилва Монтана (снимки и видео)


Монтана продължава да е активен на трансферния пазар. Договор с клуба предстои да подпише френският нападател Мехди Уамри. Той е роден на 2 август 1999 година, играе и като ляво, и като дясно крило и за последно е носил екипа на белгийския аматьорски Патро Айсден. Уамри вече направи няколко тренировки с отбора и ако от ръководството на клуба успеят да го картотекира в БФС може да дебютира в предстоящата 1/16 финалната среща от турнира за Купата на България с ЦСКА 1948. Двубоят е утре от 18:00 часа на стадион „Огоста“.
 

Старши треньорът на Монтана Светлан Кондев няма да може да разчита за този мач на юношата Георги Манолиу, който вече има един гол за монтанци в турнира. 18-годишният офанзивен полузащитник вкара решителното трето попадение при победата с 3:1 над Локомотив (Мездра) във втория предварителен кръг. Манолиу обаче е с настинка и отпадна от групата. 

Заради лошото време монтанци проведоха днешната тренировка на терена с изкуствена настилка в спортния комплекс „Огоста“. В нея актовно се включи и Владимир Айтов. Универсалният футболист вече е напълно възстановен от контузията на левия глезен, но все още не е готов да издържи натоварванията. 


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.