Футболист на Монтана хванат с кокаин

Футболист на Монтана хванат с кокаин

Нападателят на Монтана Стефан Христов е заловеният с кокаин шофьор, за който бе изнесено като информация в полицейския бюлетина вчера. В неделя сутринта дежурен екип на Пътна полиция спрял за проверка лек автомобил „Мерцедес“ Е 270 в района на кръстовището на булевард „Трети март“ и улица „Генерал Столетов“. Зад волана бил 32-годишният футболист, като при теста за наркотици уредът отчел положителна проба на кокаин.

Тази сутрин Христов е поискал среща с президента на Монтана Румен Панайотов и му е обяснил, че иска да напусне, като е посочил лични причини за това свое решение. „Никога не сме задържали някои на сила в отбора. За това се разбрахме, че ще оформим документите и ще се разделим по взаимно съгласие“, заяви Панайотов.

Неприятният инцидент със Стефан Христов стана само ден, след като той отбеляза първия си гол за Монтана през този сезон. Юношата на Спартак (Плевен) се разписа за 1:1 в 67-та мин. на двубоя с Миньор в Перник, а попадението му донесе точка за отбора му. Христов бе привлечен на стадион „Огоста“ през лятото от Царско село.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.