Утре обявяват групата на Монтана за мача с дубъла на Ботев

Утре обявяват групата на Монтана за мача с дубъла на Ботев

Старши треньорът на Монтана Светлан Кондев няма да може да разчита за предстоящата домакинска среща с дублиращия тим на Ботев (Пловдив) на защитниците Иван Михов и Стоян Предев. Двамата се възстановяват от операции, като капитанът на монтанци вече започна индивидуални тренировки, но се очаква да е готов за игра най-рано в края на месеца. За Предев прогнозите са, ще е на линия в средата на ноември.

Нападателят Росен Кръстев, който заради проблеми със зъбите, пропусна последните два шампионатни мача на Монтана отново ще е на разположение на треньорския щаб. От клуба се отказаха от лагер във Вършец, така че след днешната тренировка футболистите се прибраха в къщи. Групата за мача с Ботев IIще бъде определена утре. Двубоят е с начален час 17:30, като зрители на стадион „Огоста“ няма да бъдат допускани.

Двама от тази група отпадат за мача с Ботев II (Пловдив):

вратари: 1.Ферди Мюмюнов, 12.Петър Петров, 30.Мартин Петков;

защитници: 21.Александър Башлиев, 14.Димитър Буров, 33.Стефан Цонков, 4.Даниел Стоянов, 6.Алекс Тодоров;

полузащитници: 22.Стефан Каменов, 13.Йордан Йорданов, 10.Владимир Айтов, 18.Николай Николов, 17.Идрисс Фудил, 8.Георги Манолиу;

нападатели: 15.Атанас Карачаров, 7.Лиандро Мартис, 19.Росен Кръстев, 20.Владислав Цеков, 9.Румен Георгиев, 24.Мехди Уамри.

старши треньор: Светлан Кондев.

Монтана - Ботев II (Пловдив)

Контузени: Иван Михов, Стоян Предев.

Наказани: няма.

Главен съдия: Геро Писков.

Асистенти: Георги Великов, Дарин Иванов.

Четвърти съдия: Петър Григоров.

Съдийски наблюдател: Милко Николов.

Стадион:„Огоста”.

Понеделник, 18октомври, от 17:30 часа.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.