Монтанци с една тренировка и в деня на мача с Марек

Монтанци с една тренировка и в деня на мача с Марек

Днешната тренировка бе предпоследната за Монтана преди домакинската им среща с Марек (Дупница) от XV кръг на първенството на Втора професионална лига. Мачът е в петък, от 19:00 часа, на стадион „Огоста“ и ще бъде предаван пряко в ефира на Диема спорт. Старши треньорът на монтанци Светлан Кондев ще проведе утре още едно заниманиие, което е с начален час 11:00. След него ще бъде определена и групата за двубоя със славния някога Марек.

Сред 18-те със сигурност няма да попаднат защитниците Александър Башлиев, Иван Михов и Стоян Предев. Първият изтърпява наказание от една среща, а другите двама се възстановяват след претърпени операции. Опция за наставника на Монтана за мястото на Башлиев по десния фланг на отбраната са тийнейджърите Алекс Тодоров и Даниел Стоянов, а единствената въпросителна пред него е кой измежду младите вратари Петър Петров и Мартин Петков ще отпадне от групата. За това Кондев ще се допита и с треньора на вратарите Мирослав Митев.

разширения състав на Монтана за мача с Марек (Дупница):

вратари: 1.Ферди Мюмюнов, 12.Петър Петров, 30.Мартин Петков;

защитници: 14.Димитър Буров, 33.Стефан Цонков, 4.Даниел Стоянов, 6.Алекс Тодоров;

полузащитници: 22.Стефан Каменов, 13.Йордан Йорданов, 10.Владимир Айтов, 18.Николай Николов, 17.Идрисс Фудил, 8.Георги Манолиу;

нападатели: 15.Атанас Карачаров, 7.Лиандро Мартис, 19.Росен Кръстев, 20.Владислав Цеков, 9.Румен Георгиев, 24.Мехди Уамри.

треньор: Светлан Кондев.

Монтана – Марек (Дупница)

Контузени: Иван Михов, Стоян Предев.

Наказан: Александър Башлиев.

Главен съдия: Иван Иванов.

Асистенти: Борислав Колев, Иван Иванов.

Четвърти съдия: Николай Малджански.

Съдийски наблюдател: Костадин Стоичков.

Стадион: „Огоста”.

Петък, 29 октомври, от 19:00 часа.

Пряко по Диема спорт.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2022 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.