Йордан Йорданов пропуска мача с Нефтохимик, Башлиев и Михов отново на линия

Йордан Йорданов пропуска мача с Нефтохимик, Башлиев и Михов отново на линия

Голмайсторът на Монтана Йордан Йорданов ще пропусне предстоящата домакинска среща с Нефтохимик (Бургас) заради наказание. Мачът е в сряда, от 15:00 часа на стадион „Огоста“. При победата над Марек с 1:0 в предишния кръг 29-годишният полузащитник получи петия си жълт картон от началота на сезона. В игра за домакините след изтърпяно наказание пък се завръща отново зашитникът Александър Башлиев.

Друг основен футболист Иван Михов от няколко дни тренира на пълни обороти и се очаква да появи в игра след пауза от два месеца. За последно капитанът на монтанци бе на терена на 28 август, когато Монтана направи 1:1 като гост на Септември (Симитли). В средата на септември Михов бе опериран в столична клиника.

Защитникът Стоян Предев вече се готви индивидуално, но поне до края на месеца няма да се разчита на него. След днешната тренировка футболистите ще си направят тестове за Covid-19. Старши треньорът Светлан Кондев ще обяви на разбора преди двубоя утре кои двама футболисти ще отпаднат от групата за мача с предпоследния в класирането. Преди него Монтана е в серия от три последователни победи и срещу раздирания от проблеми тим, воден от Владимир Иванов-Фугата, ще търси и изразителен успех.

разширеният състав на Монтана за мача с Нефтохимик (Бургас):

вратари: 1.Ферди Мюмюнов, 12.Петър Петров, 30.Мартин Петков;

защитници: 21.Александър Башлиев, 14.Димитър Буров, 3.Иван Михов, 33.Стефан Цонков, 4.Даниел Стоянов, 6.Алекс Тодоров;

полузащитници: 22.Стефан Каменов, 10.Владимир Айтов, 18.Николай Николов, 17.Идрисс Фудил, 8.Георги Манолиу;

нападатели: 15.Атанас Карачаров, 7.Лиандро Мартис, 19.Росен Кръстев, 20.Владислав Цеков, 9.Румен Георгиев, 24.Мехди Уамри.

Монтана – Нефтохимик (Бургас)
Контузен: Стоян Предев.

Наказан: Йордан Йорданов.

Главен съдия: Станимир Тодоров.

Асистенти: Никифор Велков, Мартин Мачев.

Четвърти съдия: Николай Малджански.

Съдийски наблюдател: Иван Кюркчиев.

Стадион: „Огоста”.

Сряда, 3 ноември, от 15:00 часа.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2022 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.