Монтанци на лагер в София преди мача в Радомир

Монтанци на лагер в София преди мача в Радомир

От София ще тръгне утре за Радомир отборът на Монтана. След днешната тренировка монтанци заминаха за столицата, където ще останат да нощуват. Двубоят със Струмска слава от XVII кръг на Втора лига е с начален час 14:30. „Очаква ни тежък мач, на един негостоприемен за гостуване стадион. Домакините са преди нас в класирането и срещу тях играем трудно, но ще направим всичко, за да ги победим“, заяви старши треньорът Светлан Кондев.

Наставникът на Монтана ще може да разчита отново на полузащитника Йордан Йорданов. Голмайсторът на отбора се завръща в игра след изтърпяно наказание. От групата отпаднаха юношите Мартин Петков, Алекс Тодоров и Румен Георгиев. Монтанци са в серия от четири последователни победи в първенството и при нов успех ще изпреварят Струмска слава от седмото място.

групата на Монтана за мача съв Струмска слава (Радомир):

вратари: 1.Ферди Мюмюнов, 12.Петър Петров;

защитници: 21.Александър Башлиев, 14.Димитър Буров, 3.Иван Михов, 33.Стефан Цонков, 4.Даниел Стоянов;

полузащитници: 22.Стефан Каменов, 13.Йордан Йорданов, 10.Владимир Айтов, 18.Николай Николов, 17.Идрисс Фудил, 8.Георги Манолиу;

нападатели: 15.Атанас Карачаров, 7.Лиандро Мартис, 19.Росен Кръстев, 20.Владислав Цеков, 24.Мехди Уамри.

треньор: Светлан Кондев.

Струмска слава (Радомир) - Монтана

Контузен: Стоян Предев.

Наказани: няма.

Главен съдия: Димитър Димитров.

Асистенти: Петър Джугански, Марин Бонев.

Четвърти съдия: Стоян Арсов.

Съдийски наблюдател: Антон Терзиев.

Стадион: „Христо Радованов”.

Неделя, 7 ноември, от 14:30 часа.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2022 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.