Монтана преследва шеста поредна победа във Втора лига

Монтана преследва шеста поредна победа във Втора лига

На лагер във Вършец се качиха след днешната тренировка футболистите на Монтана. От там в неделя отборът се завръща отново на стадион „Огоста“, за да се изправи срещу Септември (София) в мач от XVIII кръг на първенството на Втора професионална лига. Двубоят е с начален час 13:00 и ще бъде предаван пряко по Диема спорт.

Само преди 4 дни по-голямата част от футболистите на домакините играха 120 минути срещу Левски (Крумовград) в 1/8 среща от турнира за Купата на България, която спечелиха с 5:3, след изпълнение на дузпи. „Смятам, че успяхме да ги възстановим. Въпреки, че не е в челната тройка отборът на Септември е много стойностен и очаквам труден мач. Надявам се да продължим победния си ход“, заяви старши треньорът на Монтана Светлан Кондев.

Белгийският плеймейкър Идрисс Фудил се завръща в групата след изтърпяно наказание. Вратаря Ферди Мюмюнов и централният защитник Иван Михов, които получиха почивка в сряда, се очаква да започнат от първата минута. Сред 18-те не попаднаха юношите Мартин Петков, Алекс Тодоров, Георги Манолиу и Румен Георгиев. Монтанци са в серия от пет последователни победи в първенството.

групата на Монтана за мача със Септември (София):

вратари: 1.Ферди Мюмюнов, 12.Петър Петров;

защитници: 21.Александър Башлиев, 2.Стоян Предев, 14.Димитър Буров, 3.Иван Михов, 33.Стефан Цонков, 4.Даниел Стоянов;

полузащитници: 22.Стефан Каменов, 13.Йордан Йорданов, 10.Владимир Айтов, 18.Николай Николов, 17.Идрисс Фудил;

нападатели: 15.Атанас Карачаров, 7.Лиандро Мартис, 19.Росен Кръстев, 20.Владислав Цеков, 24.Мехди Уамри.

треньор: Светлан Кондев.

Монтана - Септември (София)

Контузен: Румен Георгиев.

Наказани: няма.

Главен съдия: Георги Гинчев.

Асистенти: Милен Арабаджиев, Кристиян Минков.

Четвърти съдия: Михаел Павлов.

Съдийски наблюдател: Владимир Владимиров.

Стадион: „Огоста”.

Неделя, 21 ноември, от 13:00 часа.

Пряко по Диема спорт.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2022 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.