Сериозен тест за Монтана в Морската ни столица

Сериозен тест за Монтана в Морската ни столица

От групата на Монтана за гостуването на Спартак (Варна) отпаднаха юношите Мартин Петков, Алекс Тодоров, Георги Манолиу и Румен Георгиев. Двубоят е в събота, от 12:45 часа и ще бъде предаван пряко по Диема спорт. Отборът направи днес последна тренировка на клубната си база и след нея замина за Морската ни столица.

„Спартак е клуб с традиции. През лятото отборът се завърна подобаващо в професионалниия футбол и не случайно заема едно от челните места в класирането. След неубедителния старт в първенството ние постепенно влязоме в ритъм и смятам, че може да прибавим нови точки в актива си“, заяви старши треньорът на монтанци Светлан Кондев.

Оперираното ляво коляно създава проблеми на капитана на Монтана Иван Михов. 30-годишният защитник бе заменен принудителлно при домакинското равенство 0:0 със столичния Септември в предишния кръг. През седмицата Михов се готвеше наравно с отбора, но дали ще започне титуляр ще се решава непосредствено преди мача със Спартак. Преди двубоя със Септември Монтана бе в серия от 5 победи в първенството, като отстрани и Левски (Крумовград) на 1/8 финалите от турнира за Купата на България. Така, че предстоящата среща във Варна ще бъде сериозен тест за амбициите на монтанци да атакуват местата даващи визи за елитната Първа професионална лига.

групата на Монтана за мача със Спартак (Варна):

вратари: 1.Ферди Мюмюнов, 12.Петър Петров;

защитници: 21.Александър Башлиев, 2.Стоян Предев, 14.Димитър Буров, 3.Иван Михов, 33.Стефан Цонков, 4.Даниел Стоянов;

полузащитници: 22.Стефан Каменов, 13.Йордан Йорданов, 10.Владимир Айтов, 18.Николай Николов, 17.Идрисс Фудил;

нападатели: 15.Атанас Карачаров, 7.Лиандро Мартис, 19.Росен Кръстев, 20.Владислав Цеков, 24.Мехди Уамри.

треньор: Светлан Кондев.

Спартак (Варна) - Монтана

Контузени: няма.

Наказани: няма.

Главен съдия: Владимир Вълков.

Асистенти: Георги Стамболджиев, Иван Копчев.

Четвърти съдия: Денислав Сталев.

Съдийски наблюдател: Йордан Дурчев.

Стадион: „Спартак”.

Събота, 27 ноември, от 12:45 часа.
Пряко по Диема спорт.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2022 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.