Монтана без капитана си в столичния кв. „Бистрица“

Монтана без капитана си в столичния кв. „Бистрица“

Без своя капитан Иван Михов ще трябва да се справя в защита отборът на Монтана при предстоящото гостуване на втория тим на ЦСКА 1948. Мачът е от първия (ХХ) кръг на пролетния полусезон от първенството на Втора професионална лига и ще се играе на 1 декември, от 14:30 часа на стадиона на ФК Витоша в столоичния квартал „Бистрица“. Михов изтърпява наказание от една среща заради натрупани 5 жълти картона, а Дисциплинарната комисия на БФС му наложи и глоба в размер на 75 лева.

Вариантите за мястото на Михов са опитният Стоян Предев, който е напълно възстановен от претърпяната операция, или младият Даниел Стоянов. Възможно е Йордан Йорданов или Владимир Айтов да бъдат върнати в защита, а в халфовата линия от първата минута да започне Идрисс Фудил. Старши треньорът на Монтана Светлан Кондев ще има време до утре да реши кой да сложи да партнира на Стефан Цонков в центъра на отбраната. След днешната тренировка монтанци заминаха за София.

групата на Монтана за мача с ЦСКА 1948 II:

вратари: 1.Ферди Мюмюнов, 12.Петър Петров;

защитници: 21.Александър Башлиев, 2.Стоян Предев, 14.Димитър Буров33.Стефан Цонков, 4.Даниел Стоянов;

полузащитници: 22.Стефан Каменов, 13.Йордан Йорданов, 10.Владимир Айтов, 18.Николай Николов, 17.Идрисс Фудил;

нападатели: 15.Атанас Карачаров, 7.Лиандро Мартис, 19.Росен Кръстев, 20.Владислав Цеков, 24.Мехди Уамри, 9.Румен Георгиев.

треньор: Светлан Кондев.

ЦСКА 1948 II - Монтана

Контузени: няма.

Наказан: Иван Михов.

Главен  съдия: Неделчо Гаджалов.

Асистенти: Йордан Петров, Янко Чакъров.

Четвърти съдия: Любослав Любомиров.

Съдийски наблюдател: Костадин Стоичков.

Стадион: „Бистрица” в София.

Сряда, 1 декември, от 14:30 часа.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2022 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.