Монтанци на лагер във Вършец за последно през 2021 г.

Монтанци на лагер във Вършец за последно през 2021 г.

Монтана излиза за победа в последната си домакинска среща за 2021 година. В неделя от 14:00 часа монтанци приемат на стадион „Огоста“ пловдивския Марица в мач от XXI кръг на първенството на Втора професионална лига. Старши треньорът Светлан Кондев ще може да разчита на оптиммален състав, след като наказанието на капитана на отбора Иван Михов изтече и той ще заеме титулярното си място до Стефан Цонков в центъра на защитата. След днешната тренировка футболистите заминаха за Вършец, където ще останат на лагер тази вечер. Сред 18-те не попаднаха полузащитникът Николай Николов и юношите Мартин Петков, Алекс Тодоров и Георги Манолиу.

групата на Монтана за мача с Марица (Пловдив):

вратари:1.Ферди Мюмюнов, 12.Петър Петров;

защитници: 21.Александър Башлиев, 2.Стоян Предев, 14.Димитър Буров, 3.Иван Михов, 33.Стефан Цонков, 4.Даниел Стоянов;

полузащитници: 22.Стефан Каменов, 13.Йордан Йорданов, 10.Владимир Айтов, 17.Идрисс Фудил;

нападатели: 15.Атанас Карачаров, 7.Лиандро Мартис, 19.Росен Кръстев, 20.Владислав Цеков, 24.Мехди Уамри, 9.Румен Георгиев.

треньор: Светлан Кондев.

Монтана– Марица (Пловдив)

Контузени: няма.

Наказани: няма.

Главен съдия: Драгомир Драганов.

Асистенти: Александър Атанасов, Мирослав Симеонов.

Четвърти съдия: Даниел Иванов.

Съдийски наблюдател: Иво Боев.

Стадион: „Огоста”.

Неделя, 5 декември, от 14:00 часа.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2022 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.