На 2 март Монтана приема Лудогорец за Купата, областното дерби е на 26 февруари в Лом

На 2 март Монтана приема Лудогорец за Купата, областното дерби е на 26 февруари в Лом

От Спортно-техническата комисия на БФС се раздвижиха след Коледно-новогодишните празници и изготвиха програмата за първите 6 кръга от пролетния дял на първенството на Втора професионална лига и ¼ финалите двубой от турнира за Купата на България.
Първият официален мач на Монтана за 2022 година е домакинство на Добруджа (Добрич) - на 19 февруари, от 14:00 часа. По същото време Левски (Лом) гостува на Спортист в Своге. В следващия XXIV кръг (26 февруари, събота, 14:00 часа) е областното дерби на стадион „Дунавски юнак“.

На 2 март, от 14:30 часа Монтана приема шампиона Лудогорец (Разград) в среща №2 от турнира за Купата на България. Мачът от стадион „Огоста“ ще бъде предаван пряко в ефира на Диама спорт. Същи ден от 17:30 часа е столичният сблъсък Септември – Левски. Турнирът откриват ЦСКА и Локомотив (Пловдив) в първия ден на март, а на връх националния ни празник 3 март Славия приема Берое (Стара Загора).


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2022 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.