Фирма МОДУЛ МОДУС ЕООД търси да назначи

Фирма МОДУЛ МОДУС ЕООД търси да назначи

Фирма МОДУЛ МОДУС ЕООД е специализирана в производството на собствена гама перголи, бързи индустриални врати и сенници.

Поради разширяване на дейността, за производствен цех в Габровница, фирмата търси да назначи:

1.МОНТАЖНИЦИ на слънцезащитни изделия и индустриални врати.

Кандидатите трябва да работят в екип, да са технически грамотни, да са активни шофьори (категория „Б“)  и да са със завършено средно образование. Опит в монтирането на подобни изделия е препоръчителен.

2.ЗАВАРЧИК с опит в заваряването в производствен цех.

Компанията предлага постоянен трудов договор, мотивиращо възнаграждение, обвързано с постигнати резултати, обучение. Стандартно работно време с различна интензивност през сезоните.

При интерес изпратете автобиография и снимка на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

или се обадете на телефони 0899825991, 089982598


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2022 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.