Давид Кики игра цял мач за Бенин

Давид Кики игра цял мач за Бенин

Цял мач без смяна за родината си Бенин игра левият бек на Монтана Давид Кики. Западно-африканската държава се препъна у дома с 0:1 от Нигерия, с гол дълбоко в добавеното време на Генк Пол Онуачу. Това бе 29 мач за 26-годишният защитник, който получи и жълт картон в началото на второто полувреме. В другата среща от V кръг на „група L“ на квалификационния турнир за Купата на африканските нации Лесото и Сиера Леоне завършиха наравно 0:0.

В класирането кръг преди края Нигерия е лидер с 11 точки, пред Бенин 7 т., Сиера Леоне 4 т. и Лесото 2 т. Във вторник, 30 март, Бенин гостува на Сиера Леоне и при победа или равенство ще последва супер „орлите“ на финалите на турнира.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.