Златен медал за Стефан Григоров от ДЛОШ по борба

Златен медал за Стефан Григоров от ДЛОШ по борба

Стефан Григоров стана шампион на държавния личен отборен шампионат по борба за мъже в класическия стил, домакин на който бе спортната зала в Ловеч. На финала в кат. до 55 кг възпитаникът на монтанския СК Слава, с треньор Детелин Костов-бат‘Деко, отнесе със 17:8 представителя на варненския СК Локомотив’93 Денис Демиров. Това в втори златен медал за сезона за 27-годишния национал, който стъпи най-високо на почетната стълбичка и на държавното лично първенство, проведено в столичната зала „София“ през януари.

Доскорошният съотборник на Стефан Григоров Дейвид Димитров пък бе избран за най-резултатен състезател на шампионата в Ловеч. Носителят на златния пояс „Никола Петров“ за 2021 година записа четири категорични победи в кат. до 72 кг. На финала състезаващият се за Миньор (Перник) монтанчанин се наложи с 10:1 над Златомир Емилов (ЦСКА Владимир Стойчев). Това бе и единствената точка, която Дейвид Димитров даде на съперниците си по време на турнира.

В града на люляците Едмонд Назарян (Бургас) спечели титлата в кат. до 60 кг и бе избран за „най-техничен състезател“. Отборен победител и носител на приза „Атанас Комшев“ стана врачанският Ботев-93 със 188 т., а негови подгласници са НСА - 140 т. и Васил и Георги Илиеви (Кюстендил) - 112 т.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.