Вече официално: Веселин Великов си тръгна от Ботев

Вече официално: Веселин Великов си тръгна от Ботев

Веселин Великов вече не е старши треньор на Ботев (Враца). В ранния след обяд днес футболният спец се срещна с ръководството на клуба, а след това и двете страни обявиха, че се разделят по взаимно съгласие. За това се шушукаше от няколко дни, но вече и официално е факт.

„Имаме разминаване с ръководството по много въпроси. Основният е, че предстои да бъде намален бюджетът. Той и без това бе най-малкия в цялата елитна група, а сега искат да го свият още. Основни футболисти си тръгнаха, а като стана въпрос за селекция, ми бе обяснено, че ще залагаме само на млади момчета от школата. Там има таланти безспорно, но само с млади няма да стане“, заяви за chervenkarton.com Веселин Великов.

44-годишният наставник бе извикан на пожар на стадион „Христо Ботев“ и успя да спаси Ботев от изпадане от елита, за сметка на Монтана и Етър (Велико Търново). На баража врачани излъгаха столичния Септември с 1:0, с гол от дузпа-фантом превърната в гол от Христо Златински. Заедно с него от Ботев си тръгва и неговият помощник Димитър Иванов, с когото бяха успешен екип и в есенния хит на Втора професионална лига Кариана (Ерден). Новият треньор на врачани ще бъде обявен до дни.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.