Пецата дебютира с гол и асистенция за „Героя“

Пецата дебютира с гол и асистенция за „Героя“

Юношата на Монтана Петко Петков започва подобаващо в новия си отбор Сливнишки герой (Сливница). Бившият нападател на Левски (Лом) подаде за първия и сам вкара втория гол при равенството 2:2 със Спартак (Плевен) като гост. 31-годишният таран изведе технично с пета Николай Маринов и той откри резултата в 56-та мин. Малко след това домакините изравниха от дузпа изпълнена точно от Кристиян Иванов.

„Героя“ отново поведе в 74-та мин. Тогава Любомир Десподов пусна далечен пас към Петков, който се измъкна от засадата и останал сам срещу вратаря Димитър Височков не сгреши. Плевенчани стигнаха до равенството след спорна дузпа във втората минута на добавеното време, реализирана от Павел Петков. Следващата контрола на Сливнишки герой е в сряда, когато отборът ще гостува на Гранит (Владая).


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.