Само нови вкарват в контролата Локо (Сф) – Левски (Лом)

Само нови вкарват в контролата Локо (Сф) – Левски (Лом)

Новакът във Втора лига Левски (Лом) допусна загуба с 1:3 от завърналия се отново в елита тим на Локомотив (София). Мачът се игра на стадиона в столичния квартал „Надежда“.

Домакините поведоха в 20-та мин. чрез едно от новите си летни попълнения Карим Бухмиди. Този резултат се запази до самия край на мача, когато паднаха останалите три попадения. За „железничарите“ точни бяха други двама нови Джонатан Машадо (88) и Раел Лолала (89). Почетното попадение за „сините“ от Лом вкара Андон Гущеров от дузпа в 90-та мин. на двубоя. 31-годишният футболист бе привлечен на стадиона в крайдунавския град в края на юни от Пирин (Благоевград).


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.