Две баскетболистки на Монтана на лагер с нац. отбор до 16 г.

Две баскетболистки на Монтана на лагер с нац. отбор до 16 г.

Елисавета Каменова и Виктория Ячева започнаха подготовка с националният отбор на България по баскетбол за момичета до 16 години. Двете талантливи състезателки на Монтана, с треньор Славко Димитров, се присъединиха към останалите избраннички на Маргарита Маринкова и Кирил Петров, които се събраха на лагер в Самоков. Отборът ще се готви там за участието си в турнира Евро Чалънджър, който ще се проведе от 9 до 14 август в Хелзинки.

В столицата на Финландия България ще се изправи срещу сериозни съперници. Още на старта националките ни ще срещнат Франция, който е сочен като един от най-силните отбори на Стария континент в тази възрастова група. Следват мачове с Гърция (10 август), Латвия (11), Финландия (13) и Германия (14). 12 август е почивен ден за отборите участници в турнира.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.