Второ място за Румен Киров на писта „Русе”

Второ място за Румен Киров на писта „Русе”

Монтанският пилот на АСК Старт М (Криводол)Румен Киров се класира втори в клас „Макси“ на завършилия на писта „Русе“ трети кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут. Киров тръгна от втора позиция със своето „Сурабу Импреза“, но още на първия завой бе ударен от ударен „Мицубиши“-то на Пламен Камбуров от АСК ЛВ-Авто Рейсинг Тийм. Пилотът от Бургас видя черен флаг заради откачена броня, но продължи, след като бронята му падна.

След умело управление Киров успя да задмине Камбуров в седмата обиколка, а два тура по-късно изпревари и Илия Царски (Автоцар Рали сервиз) с автомобил „Мицубиши Лансер ЕВО 9“. Победител в Русе стана Константин Маршавелов от КА2 Рейсинг тим с „Мицубиши Лансер ЕВО 10“. В първото си състезание за сезона другия пилот от Монтана Светослав Манастирски, който се състезава за Автоцар Рали сервиз, получи повреда в последната обиколка и остана шести в крайното класиране.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.