Никола Петров и Венцислав Митрев ще свирят на Монтана и Левски (Лом) за Купата

Никола Петров и Венцислав Митрев ще свирят на Монтана и Левски (Лом) за Купата

Станаха ясни съдийските наряди за срещите от втория предварителен кръг на турнира за Купата на България. Регионалното дерби Локомотив (Мездра) - Монтана е поверено на Никола Петров, а асистенти Мартин Мачев и Венцислав Банчев. Четвърти съдия е Станимир Тодоров. Двата отбора се срещата на стадиона в железничарския град на 8 септември, сряда, от 16:00 часа.

По същото време в Червен бряг местният Партизан приема Левски (Лом). От БФС назначиха за главен съдия Венцислав Митрев, а помощници Иво Колев и Виктор Кукуянов. Мариян Гребенчарски е четвърти арбитър. По регламент при равенство в редовното време се играят две полувремена от по 15 минути и при ново равенство се изпълняват дузпи до излъчването на победител.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.