Левски (Крумовград) е следващият съперник на Монтана за Купата

Левски (Крумовград) е следващият съперник на Монтана за Купата

Отборът на Монтана ще гостува на хита в турнира за Купата на България Левски (Крумовград). Това определи тегленият днес жребии за 1/8 финалите. До момента аматьорският тим острани Литекс (Ловеч) и Царско село. Монтанци пък се разправиха с Локомотив (Мездра) и ФК ЦСКА 1948.

Ако победи Локомотив (София) отборът на Левски (Лом) ще се изправи срещу пловдивското Локо. От БФС отложиха двубоя на стадион „Дунавски юнак“, след като 12 футболисти на новака във Втора лига дадоха положителни проби за COVID-19.

Според регламента победителят, който ще продължи на ¼ финалите ще бъде определен само в един мач, като при равенство в редовното време ще се играят две полувремена от по 15 минути и при ново равенство ще се изпълняват дузпи. Двубоите ще се играят на 26, 27 и 28 октомври. 

Купата на България - 1/8 финали:
Левски (Крумовград) - Монтана
ЦСКА - Арда
Славяи - Пирин (Благоевград)
Берое - Черно море
Септември (София) – Етър
Лудогорец - Локомотив (Горна Оряховица)
Левски (София) - Септември (Симитли)
Левски (Лом)/Локомотив (София) - Локомотив (Пловдив)


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.