Антони Здравков: Искам да бъдем агресивни във всеки мач (видео)

Антони Здравков: Искам да бъдем агресивни във всеки мач (видео)

Старши треньорът на Монтана Антони Здравков е доволен от старанието и желанието, с което се включиха в тренировките футболистите в първите 11 дни от началото на зимната им подготовка. „Влагат се максимално във всяко едно занимание, не мрънкат. Имахме и късмет с времето. Надявам се и занапред, това което планираме, да го вършим по същия начин“, заяви 57-годишният спец в интервю за спортния сайт на Монтана chervenkarton.com.

Здравков иска да подсили отбора най-вече в офанзивен план. В атака той разполага само с двама чисти нападатели младите Владислав Цеков-Каската (21 г.) и Румен Георгиев (18 г.). „Трябва ни футболист, който да донесе повече голове на отбора. Ако успеем да привлечем изявен голмайстор ще е добре, ако не ще разчитам на тези, с които разполагам в момента“, каза още Антони Здравков.

„На лагера в Алания ще изиграем 4 контролони срещи, в които ще търсим обиграване на отбора. Искам да бъдем по-агресивни и в атака, и в защита, по-безкомпромисни и по-динамични. От многото срещи, които изгледах видях апатия в определени моменти, а това трябва да се промени. От първата минута трябва да играем с мисълта за победа, която да преследваме през целия мач, независимо от резултата“, разкри треньорското си верою новият старши треньор на Монтана.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2022 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.