Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/cherve715/public_html/templates/gk_evonews/lib/menu/GKBase.class.php on line 96
Червен Картон - Златко Живков: През лятото Бари си тръгваше без пари (видео)
Четвъртък, Февруари 25, 2021
Златко Живков: През лятото Бари си тръгваше без пари (видео)

„Бари има предварителен договор с Левски и ако сега не бе осъществен трансферът му през лятото щяхме да го изпуснем без пари“. Това заяви кметът на Монтана Златко Живков, след като стана ясно, че 23-годишният нападател преминава в столичния клуб. От сделката в касата на монтанци ще влязат 50 000 лева. В договора между двата клуба има и специална клауза, според която на стадион „Огоста“ ще получат 10 процента при евентуалната му продажба в друг отбор.

„Разбрахме се с президента на Левски Наско Сираков. Отхвърлихме първото му предложение, но трябваше да приемем второто. Просто нямаше как. Искахме да го задържим, но условията, които му предлагат от Левски, са много по-добри от нашите. Искахме да изчакаме срещата между двата отбора, за да обявим за трансфера и той вече в факт. Можем само да пожелаем късмет на Бари“, каза още кметът на Монтана и разкри, че до седмица ще бъде намерен заместник на мароканския футболист с френски паспорт.