Сашо Попов: Опитахме да спрем и с троен блок Сапожков, но той игра фантастично (видео)

Сашо Попов: Опитахме да спрем и с троен блок Сапожков, но той игра фантастично (видео)

„Аз също не съм очаквал, че ще загубим мача, след като водехме с 6:0 в тайбрека, но такива неща се случват и трябва да ги приемем. Трябва да призная, че отборът на Монтана игра много вдъхновено и ни превъзхождаше през цялата среща. Максим Сапожков ни създаваше проблеми, игра на високо ниво, отигра всички трудни топки, а на сервис бе почти безгрешен“. Това заяви старши треньорът на Хебър (Пазарджик) Александър Попов след драматичната загуба с 3:2 в зала „Младост“.

На слизане от автобуса, преди началото на мача, наставникът на гостите бе изненадан от местни фенове на ЦСКА, които скандираха името му, докато той влезе в залата. „Невероятно посрещане. Това е подкрепа за ЦСКА, не за  мен, но аз бях много трогнат, наистина“, каза още Александър Попов.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.