Стефан Григоров: Малко не ми достигна да отида на финал (видео)

Стефан Григоров: Малко не ми достигна да отида на финал (видео)

„Доволен съм от моето представяне в Пловдив, защото това е първият ми медал от голям турнир за мъже. Можеше и по-добре. Спечелих първите си три срещи и съвсем малко не ми стигна, за да победя и в четвъртата“. Това заяви Стефан Григоров, който се завърна с бронзов медал от силния международен турнир по борба класически стил „Никола Петров“.
За място на финала възпитаникът на монтанския СК Слава се изправи срещу представителя на Турция Адем Озун, но късметът не бе на негова страна. Стефан Григоров обаче се радва за успеха на своя съотборник и приятел Дейвид Димитров. „Дейвид спечели съвсем заслужено златния пояс в Пловдив. Справи се по безапелационен начин и с чилийският борец и с двамата сърби, единият от които има квота за Токио. Пожелавам му да е здрав! Ще му стискаме палци да успее в София, но аз вярвам в него и съм сигурен, че ще го направи“, каза още Григоров, който е републикански шампион за 2021 г. и четирикратен победител в анкетата Спортист на Монтана (2011, 2012, 2013, 2014).


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.