Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/cherve715/public_html/templates/gk_evonews/lib/menu/GKBase.class.php on line 96
Червен Картон - Национал на гости в родния си клуб (видео)
Сряда, Май 12, 2021
Национал на гости в родния си клуб (видео)

Националният състезател по борба класически стил Дейвид Димитров, който в неделя спечели златен медал и бе обявен за най-добър състезател на 58-ия международен турнир „Никола Петров“, използва и малкото свободно време, което имаше, за дойде в спортната зала в Монтана и се срещне с треньорите от родния си клуб.

„Има едно поверие в борбата, че който вземе пояса го чакат още медали от европейски и световни първенства. Надявам се и при мен да е така. Това е и голяма отговорност, за напред трябва да полагам още много труд, за да доказвам, че съм спечели заслужено“, заяви Дейвид Димитров.

Днес 24-годишният национал заминава за Тетевен, където ще продължи подготовката си за квалификационния турнир в София (6-9 май), на който ще се подпечатат и последните визи за Летните олимпийски игри в Токио (23 юли-8 август).

„Ще дам всичко от себе си, за да отида на този най-голям спортен форум. Знам, че ще бъде много трудно, но ако е рекъл господ ще успея“, каза Дейвид Димитров пред спортния сайт на Монтана и след това си направи обща снимка с малките възпитаници на СК Слава.