Събота, Декември 05, 2020

Четири златни и един бронзов медал спечелиха състезателите от монтанския  СК “Бойни Спортове – Монтана” от завършилия в сребския град Княжевац международен турнир по Бразилско Жиу Житцу. Състезанието бе за жени и мъже и в него участваха над 150 състезатели от Словения, Хърватска, Босна и Херцеговина, Гърция, България и домакините от Сърбия.

При жените Мира Шкрибайло грабна титлата в кат. +60 кг и я дублира в абсолютна категория. При мъжете над всички в своите категории бяха Леонид Тодоров (64) и Даниел Евгениев (70). Микеле Юлианов пък донесе бронзово отлчие за своя клуб в кат. до 64 кг.
“Искам да благодаря за мъжката игра на всички, които участваха в този силун турнир. За съжаление поради различни причини не можахме да отидем в пълен състав, но използвам слубая да благодаря и неа онези момчетата, които се готвиха сериозно, но поряади една или други причина не успяха да дойдат. Важното е, че с много труд, упоритост и постоянство израстваме с всеки изминал ден”, заяви треньорът на СК “Бойни Спортове – Монтана”  Николай Цонков.