Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/cherve715/public_html/templates/gk_evonews/lib/menu/GKBase.class.php on line 96
Червен Картон - Който си го може…
Неделя, Март 07, 2021
Който си го може…

Президентът на Монтана Румен Панайотов вкара три гола за победата с 4:3 над Славия. Става въпрос за приятелско мачле на малки вратички играно в Алания, където двата клуба са на зимен лагер и обитават един хотел и ползват една и съща тренировъчна база. От двата щаба се договориха за спаринга в почивния след обяд за футболистите и в него се включиха треньори и други важни хора от екипите им.

В състава на Монтана се отличиха още спортният директор Атанас Джамбазки, старши треньорът Атанас Атанасов и помощникът му Светлан Колев, който също се разписа за успеха над столичани. Завидни умения в защита и нападение пък показа домакинът Иво Александров.

За Славия в мачлето се пуснаха руският им наставник Александър Тарханов, помощниците му Мартин Кушев и Радостин Станев и административният директор Светослав Костадинов. Президентът на „белите“ Венцеслав Стефанов пък влезе в ролята на съдия и се справи безпристрастно и с тази си роля.