Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/cherve715/public_html/templates/gk_evonews/lib/menu/GKBase.class.php on line 96
Червен Картон - Стилиян Петров влиза в Изпълкома на Димитър Бербатов
Сряда, Май 12, 2021
Стилиян Петров влиза в Изпълкома на Димитър Бербатов

Стилиян Петров е дал съгласието си да бъде част от екипа на Димитър Бербатов, който днес обяви официално кандидатурата си за президент на БФС. Друг от последните ни големи футболисти Мартин Петров също. Бербатов е категоричен, че моментът за промяна е дошъл. Ето какво каза на днешната пресконференция в БТА голмайстор No.1 на българския национален отбор:

„Имах привилегията да работя с най-добрия треньор - сър Алекс. Той казваше, че подборът на екипа е най-важен по пътя към успеха. Знаете кой съм и какво съм направил. Вече настъпвам в нова глава от моето кариерно развитие. Решихме да има симбиоза между футболни хора и хора, които са били дълго време в бизнеса. В екипа влиза Стилиян Петров, с когото държим връзка. Той ще бъде и част от бъдещия изпълком. Другият човек ще бъде Мартин Петров. Радвам се, че тези двама човека са част от моя живот, с тях сме добри приятели и имаме една и съща идеология. От друга страна Петър Величков. По-малко познатото име е това на Боби Станков. Той е човек с образование и знае как се чувстват нещата. Има познания и връзки в УЕФА. Опитът му е безценен. В нашия екип имаме и юрист - Георги Владов. Това сме ядрото, които движим нещата от доста време. Разбира се, и много други хора, които нямаше как да наредим тук, на масата. Силата, която ни обединява, е желанието за промяна. Наложително е да има такава. Благодаря на всички тези хора с моя екип“, заяви Димитър Бербатов, който в близките дни ще обяви и кои клубове го подкрепят.