ОД на МВР Монтана проведе 17-та си Коледна благотворителна кампания

ОД на МВР Монтана проведе 17-та си Коледна благотворителна кампания

Директорът на ОД на МВР Монтана ст. комисар Бисер Йончев връчи днес по 790 лв. на 4 деца на починали служители. Те бяха събрани от Коледната благотворителна кампания на полицейската дирекция. Парични суми получиха 16-годишната Елица и 15-годишният й брат Димитър, деца на мл. полицейски инспектор от Участък Чипровци, 20-годишната Дария, дъщеря на починала служителка на РУ Вършец и 22-годишният Денислав от Берковица, син на починал служител. Елица и Димимитър продължават средното си образование в Монтана, а Дария и Денислав са студенти в столицата.

Заради пандемията от Covid-19 за втора поредна година Коледното тържество на Националната благотворителна кампания на МВР в столицата не се състоя и две сестри от Лом получиха своите подаръци по пощата. 15-годишната Ния и 8-годишната Никол от Лом са дъщери на граничен полицай, загинал в тежка автомобилна катастрофа на пътя Бяла – Русе по време на командировка.
Те и още 83-те деца от цялата страна участват в благотворителна кампания на МВР. Тази година Коледните изненади за тях са - ваучер на стойност 1 000 лв и подаръци, осигурени от „Технополис“, „Практикер“ и „Билла - България“ .


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2022 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.