Ученици от Второ СУ направиха дарение на отделението по неонатология в областната болница на Монтана

Ученици от Второ СУ направиха дарение на отделението по неонатология в областната болница на Монтана

В навечерието на Коледа ученици от 7-ми клас на Второ средно училище „Никола Й. Вапцаров”-Монтана направиха дарение за най-малките пациенти от отделението по неонатология на МБАЛ “д-р Стамен Илиев”. Те донесоха в отделението за недоносени деца консумативи за около 700 лева включващи повивалници, одеялца, завивки, шишета, биберони и коледна украса. Средствата за дарението са събрани от продажби на организирания във Второ училище коледен базар. На него ученици от 1 до 10 клас предлагали домашно изработени лично от тях и с помощта на майки и баби, сладкиши, картички и коледна украса.

Зам.-директорът по медицинската част на областната болница д-р Даниела Белниколова благодари за дарението и пожела на малките дарители здраве, успехи в учението и все така да се изграждат като добри и отговорни бъдещи млади хора.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2022 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.