Асен Блатечки и Николай Урумов гостуват в Монтана на 12 май с пиесата „Хайде да убием Матилда“

Асен Блатечки и Николай Урумов гостуват в Монтана на 12 май с пиесата „Хайде да убием Матилда“

Асен Блатечки, Николай Урумов и... един пистолет са главните действащи лица в лиричната комедия „Хайде да убием Матилда“. С нея те гостуват на голямата сцена на Драматичен театър „Драгомир Асенов“ в Монтана на 12 май, от 19:00 часа. Автор и режисьор на постановката е доскорошният директор на русенския театър Орлин Дяков, който е монтански зет.

Историята на „Хайде да убием Матилда“ започва по един наглед обикновен начин - с двама мъже, които разговарят седнали на пейка в парка. Налудничавите идеи на единия, в комбинация с оръжието на другия, довеждат до редица интересни случки, породени от действията на една жена - за единия тя е съпруга, а за другия – любовница... Така започва одисея, колкото мрачна, толкова и комична, в която двамата потърпевши обединяват силите си, за да достигнат до идеалната цел, изпълнението на която да ги избави от неволите – убийството на Матилда!


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2022 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.