ТИР се заби в къща в с. д-р Йосифово

ТИР се заби в къща в с. д-р Йосифово

Около 10:30 часа днес е получен сигнал за пътно-транспортнно произшествие с материални щети в село д-р Йосифово. На място са изпратени екипи на РУ Монтана, Пътна полиция, Бърза помощ и сектор „Специализирани оперативни дейности“.

Установено е, че при движение по път III 112 тежкотоварен автомобил ТИР с турска регистрация е излязъл извън пътното платно и е навлязъл в имота на местен жител. При произшествието са нанесени материални щети по къщата и тежкотоварния автомобил. Няма пострадали хора. По случая работи РУ Монтана.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2022 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.