„Мъжка бърлога“ се заформя в Монтана

„Мъжка бърлога“ се заформя в Монтана

На 24 юни на сцената на Драматичен театър „Драгомир Асенов“ любителите на театралното изкуство в Монтана ще могат да видят комедията „Мъжка бърлога“. Режисьор на спектакъла, чийто автор е Кристоф Магнусон, е Асен Блатечки, а в ролите участват актьорите Станимир Гъмов, Румен Угрински, Стефан Рядков и Петьо Петков-Шайбата.

Трима приятели са си обзавели „мъжка стая” в подземен етаж на голям МОЛ. Там те намират спасение след изморителното съботно петчасово пазаруване с жените си. В своя таен оазис те могат необезпокоявани от никого да се занимават със своите хобита, да се оплакват от жените си и да правят смели планове за бъдещето. Комедийните ситуации, в които попадат, са провокирани от един пожарникар, който иска да закрие тяхното убежище.

Комедията „Мъжка бърлога“ ще се играе на 24 юни,от 19:00 часа в голямата зала на Драматичен театър „Драгомир Асенов“-Монтана.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2022 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.