Неделя, Септември 20, 2020
12-годишната Маги с първи видеоклип, представя го на концерт на „Цироза“ (снимки и видео)

Магдалена Александрова от Монтана засне видеоклип на песента „Не мога да спра“ /I can't stop/, донесла й куп награди от международни конкурси. Родителите на талантливото дете, което е възпитаник на вокално студио „Детски смях“ при Обединен детски комплекс „Ние, врабчетата“ са инвестирали във видеото част от специалната стипендия, която й присъди Община Монтана за 2020 г.  Клипът пресъздава по забавен начин животът на 12-годишната Маги, която не пее само, когато спи. Не са пропуснати и закачките с пандемичната обстановка, покрай която всичко се превръща в луда рок-пандемия. Премиерата е насрочена за 5 септември от 19.00ч. бар МОНТРОК в Монтана.

„Не мога да спра“ е авторска песен на нейната майка – Наталия Делионова и Валери Геров, тон-режисурата и звукозаписът са дело на Филип Наков - Profi Records, а оператори и видеомонтаж - Светлин Балкански - Rawshooting Prod. и Мартин Каменов – MKVideo.  Сценарист, режисьор и продуцент е Наталия Делионова. Семейството на детето изказва огромните си благодарности за подкрепата на Община Монтана в лицето на кмета Златко Живков, както и на вокалните педагози на тяхната дъщеря –Миглена Георгиева и Латинка Боева.

Видеото ще се завърти по време на концерта на група „Цироза“, който е в памет на бившия барабанист на групата Пешко, починал внезапно в съня си едва 29 годишен преди четири години. В началото на събитието Маги ще изпълни на живо  „Не мога да спра“ и още две авторски песни на нейната майка - „Котва от миди“ и „Остани“. Песента „Остани“ Наталия Делионова е посветила на ръководителя на формация „Торлашки напеви“ Цветан Цветанов, напуснал ни преди месец. Талантливото дете ще я представи под съпровод на трима китаристи, единият от които е Деян Лилков, свирил на гъдулка при „торлачетата“. Песента се ражда след странен сън на Наталия през м. юни, който обаче, за жалост се оказва пророчески. Желанието на авторката е да я запише в изпълнение на мъж с топъл глас заедно с „Торлашки напеви“.