Волейболистите с отрицателни проби за COVID-19, преди гостуването на Аркада (Галац)

Волейболистите с отрицателни проби за COVID-19, преди гостуването на Аркада (Галац)

Волейболистите на Монтана минаха границата с Румъния при Русе днес по обяд на път за град Галац. Утре воденият от треньора Даниел Пеев тим ще се изправи срещу домакините от Аркада в първа среща от 1/16 финалите на турнира за Купата на Европейската конфедерация CEV. Двубоят в местната „Спортна зала Галац“ е с начален час 18:00. Тази вечер от 19:45 монтанчани ще направят една тренировка в същата зала, а утре преди обяд имат още едно занимание. Във вторник състезателите и треньорския щаб на Монтана си направиха PCRтест за COVID-19 и всички резултати са отрицателни.

Отборът на Аркада (Галац) е двукратен шампион на Румъния. Той участва в квалификациите на Шампионската лига и завърши на второ място в група „G“ след служебна победа с 3:0 над унгарския Фино (Капошвар), който не се яви поради заразени с коронавирус състезатели, и загуби от полския Ястжембски (Венгел) с 0:3 (18:25, 16:25, 17:25). След първите два кръга от настоящият сезон предстоящият съперник на Монтана заема седмо място в класирането с една победа и една загуба.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.